Ispiši ovu stranicu
Petak, 22 Siječanj 2016 05:13

Emisija Snagom srca

Napisao
Ocijeni sadržaj
(17 glasova)

Power of heart – terapija snagom srca ponedjeljkom od 21.00 do 23.00 sata. Emisija Snagom srca je VIP emisija GVM radia koju mogu slušati samo VIP članovi. Jednom mjesečno emisija je otvorena za sve slušatelje. Postanite VIP član ili pratite GVM radio kako bi saznali kojeg ponedjeljka je emisija Snagom srca otvorena za sve slušatelje.

Power of heart – terapija snagom srca djeluje stopostotno kod svake osobe i svih vrsta bolesti bez obzira na boju kože, političko opredjeljenje ili vjersku pripadnost. Zašto djeluje kod svake bolesti i problema, vrlo je jednostavno objašnjenje. Samo onaj tko je stvorio nešto, u potpunosti može i kontrolirati svoje stvaranje i svoju kreaciju.


Ako smo mi najsavršenija bića na planeti, znači da nismo slučajno ovdje i u ovom trenutku. Naš izvor života, stvoritelj ili sila koja nas je stvorila ima o nama potpuno znanje, poznaje i najsitniji detalj našeg života i jedino  to što nas je stvorilo može nam  pomoći kod životnih problema i bolesti s kojima se susrećemo.

Terapija snagom srca djeluje kod svih, ali ne u istom intervalu, intenzitetu i vremenskom roku. Samo prazna čaša može se natočiti nekim pićem i samo ispražnjeni um može prihvatiti nešto novo.

Koristeći terapiju za rješavanje određenog zdravstvenog problema, a istovremeno pokušati zadržati ranije djelovanje i obrasce ranijeg ponašanja neće biti u skladu s izvorom.

Kad svoj zdravstveni problem poželite riješiti ovom tehnikom unaprijed morate odbaciti svoje, misli, emocije i način razmišljanja i djelovanja po kojem ste živjeli.

Sila života je super inteligentna matrica koja vam je ne miješajući se u vaš život dozvolila da  stvorite bol i patnju. To je bila vaša odluka, vaš izbor i vaše djelovanje, a kad zatražite pomoć ona će vam nastojati pomoći jer ste vi to zatražili. Sila života jako dobro prepoznaje dobro i zlo, prepoznaje svaku kontradiktornost u bilo kojoj osobi i ako ne želite odbaciti to što morate, nećete uspjeti. Sila života će prepoznati sebičnost, a srce će se protiviti otvaranju.

Otvaranje srca je otvaranje vrata svog života, zato mnogi ne dozvoljavaju i blokiraju svoje srce. U srcu su zapisi i kodovi svih naših djelovanja i osjećaja koje prilikom otvaranja dajemo na uvid i procjenu sili koja nas je stvorila.

Bijes, ljutnja, mržnja, oholost i sebičnost vašeg srca je nešto što ne bi trebali držati u njemu, kad ste se spremni promijeniti, zatražite i biti će vam dano.

Pročitano 41607 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 27 Travanj 2016 18:37

Zadnji sadržaj od GVM redakcija

Molim prijavite se ako želite komentarati