Imamo 30 gostiju i 26 članova online


Petak, 14 Svi 2021 07:06

ZVONIMIR DETELJ - KAŽI DA ME VOLIŠ, objavom prvog singla Zvonimir kreće u ostvarivanje svoga sna

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

 

Zvonimir Detelj je 24-godišnji zaljubljenik u glazbu koji pažljivo i strpljivo gradi svoj glazbeni san.

“Kaži da me voliš” njegov je prvi singl, a diskografska kuća Croatia Records bit će mu partner u ostvarivanju njegovog sna.

Nakon godina rada na svojoj glazbi i razvijanja glazbenog talenta, u proljeće 2020. se javio producentima Leonardu Kapetanoviću i Davidu Magdiću s kojima je odlučio udružiti snage pošto su imali slične ideje o tome kako bi Zvonimirova glazba trebala zvučati.  Rezultat suradnje je “Kaži da me voliš”, izuzetno pitka pop pjesma nošena gitarom i Zvonimirovim zaraznim glasom. Glazbu i tekst potpisuje sam Zvonimir, a aranžeri su uz njega Leonardo i David.

“Glavna tema ove priče je neuzvraćena ljubav iz jedne moje neuspjele veze. Jedna osoba gleda na vezu kao neku avanturu i ne želi se vezati, a druga osoba (u ovom slučaju ja) se zaljubi od glave do pete i želi da ta veza ode na višu razinu, ali djevojka se tu preplaši jer je mlada i voli život bez obaveza i tako veza pukne”, opisao je tematiku pjesme Zvonimir.

Pjesmu prati videospot sniman na dvije lokacije, u Novom Vinodolskom na malom otočiću San Marino i na brdu kod crkve sv. Jurja između Selca i Bribira. Snimatelj i redatelj je Filip Gržinčić, sjajan mladi redatelj koji između ostalih potpisuje i spotove za J.R. Augusta i Gorana Baru & Majke.

Zvonimiru je bilo vrlo važno da od spota dobije upravo ono što je zamislio: “Dugo sam proučavao s kime bi volio raditi spot i na kraju se odlučio za Filipa jer mi se jako dopao vizual u njegovim dosadašnjim spotovima. Ja sam prvotno htio da spot bude sniman u Zagrebu gdje je pjesma i napisana, ali je Filip predložio da to odradimo u Novom Vinodolskom i poslao mi scenarij koji se meni jako dopao.” 

Radnja spota zamišljena je kao prikaz jedne prošle, kratke ljubavi/veze iz jednog dana dvoje zaljubljenih koji se isprepliću sa sadašnjošću gdje Zvonimir pjeva i svira te obilazi mjesta na kojima je bio sretan sa svojom bivšom djevojkom. Glumica u spotu je Natali Lauc, finalistica showa “Ženim sina” iz 2019. godine.

Zvonimirova ljubav prema glazbi je neupitna. Na vama je da je slušate!

 

 

 

Pročitano 76 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 14 Svi 2021 07:54

Video sadržaj

GVM radio Zdeno Klimeš
Molim prijavite se ako želite komentarati

Copyright © www.internet-radio-gvm.com  - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec