Imamo 134 gosta i 8 članova online


Petak, 14 Svi 2021 06:57

NEDA UKRADEN - GDJE ĆEMO ZA PRAZNIKE, pravo osvježenje u bogatoj karijeri dolazi s predstojećeg novog albuma "Jednom kada ovo prođe" i nastup na 13. CMC festivalu

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

 

Usprkos pandemiji i odsustvu normalnog glazbenog života, Neda Ukraden je ušla u studio i snimila čak tri nove pjesme, uzbudljive i različite, od sjajnih autora: Mira Buljana, Mirka Šenkovskog Geronima i Nemanje Antonića.

Neda je nezaustavljiva i neponovljiva, a njezina publika oduševljenja novim pjesamama: “Jednom kada ovo prođe”, “Gdje ćemo za praznike” i “Muchas Gracias”. Najave su to njezinog novog studijskog album “Jednom kada ovo prođe” na kojem će se naći trineast pjesama koje publika već dobro zna.

Za sva tri videospota zaslužan je njezin već dokazani ‘dream team’ na čelu s redateljem Dejanom Milićevićem. Spotovi su snimani u jednom od najvećih regionalnih studija, s desetinama statista i plesača. Čak su za potrebe pjesme “Muchas Gracias”, zahvaljujući ljubaznosti meksičkog veleposlanstva, osigurani i originalni meksički kostimi. 

Prvi najavni singl novog studijskog albuma je naslovna pjesma “Jednom kada ovo prođe” koju potpisuje Mirko Šenkovski Geronimo, a od objave se nalazi u YouTube trendingu – opravdala je sva očekivanja!

Kakv bi to bio CMC festival bez Nede Ukraden. Na ovogodišnjem 13. izdanju CMC festivala u Vodicama bit će izvedeno čak 5o pjesama, a jedna od njih je i Nedina “Gdje ćemo za praznike”, autora Mira Buljana i Dragiše Baše. Pjesma je pravo osvježenje u bogatoj karijeri Nede Ukraden. Lagani ljetni tekst naprosto tjera ljude da iziđu  u prirodu da uživaju u ljubavi, glazbi, vožnji, putovanju. Zarazni stihovi dovoljno govore: “Gdje ćemo za praznike / Svaki dan je to / Ljeto, zima, nema razlike / Biće vina i romantike.”

Treći najavni singl “Muchas Gracias” autorski potpisuje Nemanja Antonić. Ova atraktivna pjesma temperametnog latino ritma također je novina u njezinoj bogatoj karijeri. Pjesma je bila inspirativna za cijelu ekipu, a osim glazbene, Neda je i po pitanju garderobe i frizure doživjela pravu transformaciju – pred vama je jedna potpuno nova Neda!

Regionalna diva Neda Ukraden pred samo ljeto obradovat će nas novim studijskim albumom koji njezina publika s nestrpljenjem iščekuje. Predstavljanje albuma “Jednom kada ovo prođe” održat će se na CMC festivalu u Vodicama, a uskoro će se naći i na svim dostupnim streaming platformama.

 

Pročitano 78 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 14 Svi 2021 07:03

Video sadržaj

GVM radio Zdeno Klimeš
Molim prijavite se ako želite komentarati

Copyright © www.internet-radio-gvm.com  - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec