Imamo 272 gostiju i 4 članova online

Ponedjeljak, 16 Ožujak 2020 06:55

MATEJ - VOLIM TE VIŠE, novi singl koji prati aktualne svjetske pop trendove

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Mladi osječki glazbenik Matej Podgorščak predstavlja Volim te više, novu pjesmu autorskog dvojca Marine i Daniela Hojsaka. Produkciju koja prati aktualne svjetske pop trendove odradili su Tomislav Jelić Kameny i Daniel Hojsak za Styx Production. 

Iza Mateja su već tri uspješna singla Sada i zauvijek, Prašina, te kanautorski uradak Samo hodaj. Volim te više je emotivna balada koja će zasigurno nastaviti uspješan niz, jer ju krasi sada već prepoznatljiv Matejev prekrasni vokal. Video spot sniman u Osijeku u Caffe baru Trica koreografski je upotpunila balerina Iva Jelinović koja je Matejevu emociju sjajno prenesla plesnim pokretima. Video spot potpisuje Marko Podgorščak.

Matej Podgorščak se glazbom i pjevanjem bavi od malih nogu. Pohađao je osnovnu glazbenu školu, svirao u tamburaškom orkestru i raznim tamburaškim sastavima, a kasnije se potpuno posvetio pjevanju i sviranju u pop rock bendu. Uspješno je nastupao u glazbenom showu Zvijezde ušavši među 21 najboljih natjecatelja nakon čega se okrenuo samostalnoj karijeri.

 

Pročitano 67 puta

Video sadržaj

GVM radio Zdeno Klimeš
Molim prijavite se ako želite komentarati

Copyright © www.internet-radio-gvm.com  - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec