Imamo 1822 gostiju i 5 članova online

Srijeda, 06 Studeni 2019 17:51

DUSTY HATS - JEDAN PLES, emotivna balada koja će zasigurno postati pjesma brojnih zaljubljenih parova

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Emotivna balada “Jedan ples” mladog, perspektivnog benda Dusty Hats, novi je singl koji najavljuje njihovo prvo studijsko izdanje. Riječ je o naslovu koji će zasigurno postati pjesma brojnih zaljubljenih parova, pa čak i samaca koji maštaju o ljubavi.

Melodija odiše atmosferom nekih boljih, starih vremena, a spot prikazuje tijek veze kroz glazbu i ples u “one shot videu” pomalo mističnog i osebujnog stila. Spot potpisuje Petar Puljiz, dok je glavnu ulogu odigrala Andreja Žarak

Autor pjesme je Dario Duvnjak koji je poznat po svojim emotivnim tekstovima i baršunastoj boji glasa, a za sjajan aranžman zaslužan je Dragomir Herendić – Dragianni.


“Jedan ples” treći je najavni singl s albuma prvijenca koji je najavljen za sljedeću godinu.


“Možda sam previše subjektivan oko ove pjesme, no zaista mi je jako draga. Tri i pol minute o želji za neizmjernom ljubavi muškarca i žene po mnogima je već ispričana pričao, ali sam joj pristupio na sebi svojstven način i učinio ju autentičnom. Mislim da je najvažnije da je sami poslušate, a moj dojam je, iskreno, da je ovo jedna od najboljih pjesma Dusty Hatsa do sada.” – komentirao je Dario Duvnjak.

 

 

Pročitano 220 puta

Video sadržaj

GVM radio Zdeno Klimeš
Molim prijavite se ako želite komentarati

Copyright © www.internet-radio-gvm.com  - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec