Imamo 1681 gostiju i 3 članova online

Četvrtak, 31 Siječanj 2019 22:09

JELENA ROZGA - MOJE PROLJEĆE, pjesma koja nosi posebnu emociju

Napisao
Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Jelena Rozga nastavlja suradnju sa  Eminom Jahović koja je napisala tekst i glazbu nove pjesme „Moje proljeće“ dok Darko Dimitrov potpisuje aranžman. Objavu nove pjesme popratila je na svojoj facebook stranici:

„Ovu pjesmu posvecujem vama... svim zenama koje su prozivjele ljubav, bol, sricu i tugu. Vama, koje ste osjetile sto zivot moze donijeti.
Veliku zahvalnost dugujem svima koji su bili dio ovog projekta koji je odnio moje srce, a posebno hvala Emina Jahovic koja je stvorila ovu pjesmu. #mojeproljece #jelenarozga

'Ova pjesma za mene nosi posebnu emociju, a vidim i za sve ljude oko mene. Rijetke su pjesme koje dok pjevate stvaraju onaj osjećaj u trbuhu kao da pjesma posjeduje vas, jer je jaka, jer se svatko može pronaći, jer nosi onu emociju koja je sirova i čista. Teško mi ju je bilo otpjevati, a ujedno nikad lakše jer je osjećam svojom i jer je poput krvi protekla kroz mene', opisala je Jelena Rozga svoj novi singl.

„Hvala svima koji su učestvovali na ovo projektu koji je za mene bio izuzetno važan. Hvala za nesebičnu podršku, trud i ulaganje koje je rezultiralo ovakvom pjesmom. Posebnu zahvalnost dugujem Emini Jahović koja je osjetila moj puls i koja potpisuje "Moje proljeće" kao autor. Hvala i mojim prijateljima na svemu, Kristini i Sergeju Ćetković.“ Jelena.

 

Pročitano 7553 puta

Video sadržaj

GVM radio Zdeno Klimeš
Molim prijavite se ako želite komentarati

Copyright © www.internet-radio-gvm.com  - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec