Imamo 47 gostiju i 10 članova online

Ponedjeljak, 18 Rujan 2017 09:43

Liječenje frekvencijama ili biorezonantna medicina

Napisao
Ocijeni sadržaj
(11 glasova)

Liječenje živih organizama pomoću frekvencija danas je znanstveno dokazano i priznato kako u alternativnim, tako i u medicinskim krugovima. Poznato je da svaki atom ili živa stanica vibrira određenom frekvencijom kako u živim organizmima tako i u materijalnim stvarima. Današnja napredna medicinska dijagnostika raznim tehnologijama kao

što su Elektrokardiogram (EKG), EEG (electro-encelograf), Ultrazvuk, Magnetska rezonancija (MR) ne koriste zračenje već frekvencije iznad gornje granice čujnosti za normalno ljudsko uho.

Kad znamo da je centralni nervni sustav kod čovjeka zadužen za komunikaciju sa svim njegovim organima, mišićima, ekstremitetima i da upravlja endokrinim sustavom na frekvencijskoj osnovi, vrlo jasno možemo zaključiti da pad frekvencije u stanicama pojedinih organa ako potraje duže vrijeme uzrokuje određene tegobe, bolesti i patološke promijene.

Terapija frekvencijama djeluje na principu rezonancije. Rezonancija: odjek, odzvuk) je titranje fizikalnoga sustava pobuđenog nekom vanjskom periodičnom silom kojoj se frekvencija podudara sa svojstvenom (vlastitom, karakterističnom) frekvencijom sustava.  Rezonancija nastaje kod sustava koji prisilno titra kada pri određenoj frekvenciji dođe do negove pobude. Na taj se način kroz neko vrijeme  postiže ponovno maksimalna amplituda titranja ciljanih stanica pojedinog organa.

Frekvencije svojim djelovanjem kroz rezonanciju vraćaju kroz brzo vrijeme  normalnu vrijednost oboljeloj stanici i organu.

Organizam će pod djelovanjem određenih frekvencija uspješno blokirati i u potpunosti eliminirati štetne bakterije, viruse i parazite.

Ciljanim frekvencijama možemo riješiti bolest i povratiti zdravlje.

 

Primjeri setova:

Opća bol

Bol u mišićima i zglobovima

Glavobolje

Migrene

Pomlađivanje

Opuštanje

Oslobađanje od stresa

Brzo mršavljenje

Energetsko pojačanje

Kronični umor

Drhtavica

Liječenje (općenito)

Nesanica

Duboko spavanje

Intuicija

Psihička stabilizacija

Šamanski frekvencijski set

Proširenje uma

Setovi za određenu bolest ( medicinsku dijagnozu )

Pročitano 19013 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 18 Rujan 2017 10:39
Molim prijavite se ako želite komentarati

Copyright © www.internet-radio-gvm.com  - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec