Imamo 34 gostiju i 7 članova online

Subota, 06 Veljača 2016 19:17

SOVJETSKI ZNANSTVENICI PROTIV ILUMINATA - kratki dokumentarni film

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Kratki dokumentarni film govori o zanstvenicima Ruske akademije znanosti koji su radili na projektu korištenja hladne fuzije za dobrobit čovječanstva. Ova istraživanja su nagovještavala revoluciju u proizvodnji auto motora čiji rad nije tražio fosilna goriva. U području energetike radilo se na programu dobivanja energije iz okruženja odnosno izradi vječnog motora druge vrste čije pokretanje nije koristilo električnu energiju iz mreže.

Istraživanja su obustavljena odnosno zabranjena, dok su znanstvenici koji su radili na projektima nestajali (umirali) pod čudnim okolnostima.  

Japan je također počeo voditi nezavisnu politiku budući su shvatili da im razvijanjem takve tehnologije u budućnosti neće trebati velika količina nafte i plina, o ćemu su bili ovisni. Energetska neovisnost Japana nije prihvaćena od svjetskih bankara koji počeli ucjenjivati a zatim i otvoreno prijetiti razaranjem Japana. Ministar financija Takinaki navodi kako je njihova produžena ruka bio upravo izraelski premijer Netanyahu koji je Japanu otvoreno zaprijetio primjenom geofizičkog oružja ukoliko neće provoditi politiku Međunarodnog monetarnog fonda i Federalnih rezervi. Japan je odustao od svojih projekata ali vjerojatno nije u potpunosti ispunio zahtjeve svjetskih bankara te je protiv njega pokrenuto geofizičko oružje – u tsunamiju je uništen Toyotin pogon, zatim strašna katastrofa sa nuklearkom Fukushima. Naime, Toyota je radila na razvoju Minatove tehnologije odnosno elektromagnetskih motora koje su namjeravali ugrađivati u vozila.  

Pogledajte video zapis u privitku. 

 

Pročitano 25017 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 23 Veljača 2016 08:33

Video sadržaj

GVM radio Zdeno Klimeš
Molim prijavite se ako želite komentarati

Copyright © www.internet-radio-gvm.com  - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec